Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12-10-2013 ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

Αγαπητοί γονείς, 

Επειδή μέσα σε 24 ώρες υπήρξαν δυο ανακοινώσεις για το ίδιο θέμα, τους χορούς, αλλά με αντίθετο περιεχόμενο, θα θέλαμε ως Δ.Σ. να σας ενημερώσουμε σχετικά, γιατί η σωστή ενημέρωση είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων των γονιών για θέματα που αφορούν τα παιδιά τους.

Χθες αργά το πρωί ενημερωθήκαμε ως σύλλογος ότι το Σάββατο 12-10-2013 θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο χώρο του σχολείου μας και συγκεκριμένα ότι θα  τριφτούν τα μάρμαρα στις σκάλες όπως επανειλλημένα είχε ζητηθεί εγγράφως εκ μέρους του συλλόγου. Αναρτήσαμε ανακοίνωση στο blog και την ομάδα του συλλόγου και στο χώρο ανακοινώσεων στο σχολείο ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε ερχόμενοι άδικα. Σήμερα το πρωί όμως ενημερωθήκαμε από το δήμο ότι οι εργασίες δε θα πραγματοποιηθούν τελικά. 

Κάνουμε λοιπόν έναν μικρό αγώνα δρόμου σε συνεργασία με το διευθυντή του σχολείου μας για να ενημερωθείτε όλοι έγκαιρα ώστε τα παιδάκια μας να μη χάσουν το μάθημά τους. Πρέπει να σας πούμε ότι περνώντας από τις τάξεις για να ενημερώσουμε για την αναβολή των μαθημάτων αρκετά παιδάκια στεναχωρήθηκαν για αύριο. Ελπίζουμε λοιπόν να τα έχουμε κοντά μας. Η δασκάλα τους θα τα περιμένει και αυτό το Σάββατο και πολλά ακόμα.

Εμείς θα περιμένουμε εσάς τους γονείς για πρωινό καφεδάκι και κουβεντούλα για τα προβλήματα του σχολείου που σας απασχολούν και όχι μόνο.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας
Ραντεβού αύριο και κάθε Σάββατο 9:00_11:00

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου