Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 58 ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ...

Χθες Σάββατο τριάντα περίπου γονείς συναντηθήκαμε στο χώρο του σχολείου μας για να ενημερωθούμε από το Δ.Σ. και να συζητήσουμε για θέματα που αφορούν το ίδιο το σχολείο και τα παιδιά μας, αλλά και για να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας.
Ενημερωθήκαμε για τον αποκριάτικο χορό που θα γίνει στο σχολείο μας το Σάββατο 22-2-2014 το απόγευμα. Η προσφορά βοήθειας ειδικά στην καθαριότητα μετά το χορό εννοείται πως είναι ευπρόσδεκτη. 
Ενημερωθήκαμε επίσης για το αποκριάτικο καρναβάλι που διοργανώνει η 4η διαμερισματική κοινότητα του Δήμου Αθηναίων στις 23-2-2014 και αποφασίσαμε να συμμετέχουμε. Αναμένονται προτάσεις με όσο το δυνατό χαμηλό ή μηδενικό κόστος για το θέμα που θα παρουσιάσουμε σαν σχολείο. Φυσικά αναμένουμε νέα ενημέρωση από το 4ο διαμέρισμα.
Μάθαμε ότι έρχονται οι atenistas στο σχολείο μας για να βάψουν και να ζωγραφίσουν τους εξωτερικούς χώρους. Επειδή όμως το κόστος είναι μεγάλο, προτάθηκε από γονείς και αποφασίστηκε από το σύνολο των παρόντων η τοποθέτηση κουτιού στο χώρο που θα γίνει ο χορός ώστε όποιος θέλει να προσφέρει ανώνυμα ό,τι έχει δυνατότητα και ευχαρίστηση. Παράλληλα θα ζωγραφιστεί ο εξωτερικός χώρος του σχολείου ώστε να διαγραμμιστούν ξανά τα γήπεδα.
Έφτασαν τα πακέτα των αναμνηστικών φωτογραφιών! Αυτήν την εβδομάδα θα μοιραστούν στα παιδιά μας.
Ακούσαμε, τέλος, για τη νέα αιμοδοσία που θα γίνει στο σχολείο στις 17-3-2014 ημέρα Δευτέρα. Ήρθε ο καιρός να εμπλουτίσουμε την τράπεζα αίματος που ανοίξαμε στο Λαϊκό Νοσοκομείο με την πρώτη αιμοδοσία. Για το καλό των παιδιών του σχολείου μας και με τη μεγάλη ευχή να μη τη χρειαστούν ποτέ!

Δεν τελειώσαμε όμως εδώ. Μετά τη συζήτηση κόψαμε τις 2 πρωτοχρονιάτικες πίτες μας. Τις απολαύσαμε γονείς και παιδιά. Τυχερές δυο μαμάδες που κέρδισαν τα φλουριά και πήραν τα δωράκια τους, δυο σετ κηροπήγια. Τους ευχόμαστε όλοι καλή και τυχερή χρονιά!
Και έτσι η συνάντησή μας τελείωσε. Τελείωσε; Μάλλον διακόπηκε μέχρι την επόμενη φορά που θα ξανασυναντηθούμε ακόμα περισσότεροι και πίνοντας ένα ζεστό καφεδάκι ενημερωθούμε, συζητήσουμε και αποφασίσουμε για όσα αφορούν το σχολείο και τα παιδιά μας ευχάριστα και μη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου