Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-΄14

ΣΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ. 
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΓΓΡΑΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 58ου  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

26 Σεπτεμβρίου 2013

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως και φέτος θα συνεχιστούν οι δραστηριότητες για τους μαθητές του σχολείου μας με τη διδασκαλία παραδοσιακών χορών. Παράλληλα θα ξεκινήσουν προπονήσεις ποδοσφαίρου. Τα μαθήματα και οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, ξεκινώντας από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013. Οι ώρες των δραστηριοτήτων θα κανονιστούν ανάλογα με τα τμήματα που θα προκύψουν και θα ενημερωθείτε από το blog  μας και με γραπτή ανάρτηση στο χώρο ανακοινώσεων του σχολείου.

Η συμμετοχή στο ένα τμήμα δεν αποκλείει τη συμμετοχή και στο άλλο.

Το μηνιαίο κόστος συμμετοχής είναι:

Παραδοσιακοί χοροί     10 ευρώ

Ποδόσφαιρο                  10 ευρώ                                                        

Σας παρακαλούμε να μας απαντήσετε ποια δραστηριότητα σας ενδιαφέρει μέχρι τη Δεύτερα 30 Σεπτεμβρίου, υπογράφοντας την παρακάτω επιστολή.


Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου


Συμφωνώ για τη συμμετοχή του παιδιού  μου ………………………………………………………….. μαθητή/τριας της ……. τάξης στα μαθήματα παραδοσιακών χορών……, ποδοσφαίρου…… (βάλτε Χ όπου επιθυμείτε).
 Δηλώνω ότι φέρω την ευθύνη για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση του μαθητή από το χώρο του σχολείου κατά την ώρα έναρξης και λήξης των δραστηριοτήτων που θα συμμετέχει.

Ονοματεπώνυμο και υπογραφή γονέα/κηδεμόνα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου