Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ TAE KWON DO


ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΛΑΪΣΚΑΣ TEAM ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 58ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΥΠΟΓΕΓΓΡΑΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 58ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

23 Σεπτεμβρίου 2013

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι το Κέντρο Δυναμικών Αθλημάτων Αλαϊσκας Team που βρίσκεται στην οδό Λένορμαν 185 θα παραδίδει δωρεάν μαθήματα TAE KWON DO στο χώρο της σχολής για όσους μαθητές του σχολείου μας το επιθυμούν. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 5:00-6:00 μμ και θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα.
Σας παρακαλούμε να μας απαντήσετε μέσα σε 2 ημέρες από σήμερα υπογράφοντας την επιστολή, ώστε να προγραμματιστεί η ακριβής μέρα και ώρα των μαθημάτων.


Συμφωνώ για τη συμμετοχή του παιδιού  μου ………………………………………………………….. μαθητή/τριας της ……. τάξης στα δωρεάν μαθήματα TAE KWON DO που θα πραγματοποιούνται στο χώρο της σχολής Αλαϊσκας Λένορμαν και φέρω την ευθύνη για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση του/της μαθητή/τριας.

Ονοματεπώνυμο και υπογραφή γονέα/κηδεμόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου