Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Επιτυχίες στο σκάκι για το σχολείο μας!

     Στους αγώνες σκάκι που διεξήχθησαν στις 28/5/2011 στο 60ο δημοτικό σχολείο Αθηνών συμμετείχαν πολλά παιδιά από διάφορα σχολεία. Από το σχολείο μας πήραν μέρος τέσσερα παιδιά. Ο Διονύσης Ντούκα από την ΣΤ΄ τάξη, ο Παναγιώτης Ρεμεδιάκης από τη Β΄ τάξη, η Καρτελιά Νεφέλη από τη Β΄ τάξη και ο Γιώργος Γεωργιόπουλος από την Γ΄ τάξη.
     Τα παιδιά αγωνίστηκαν ανά τάξη.
     Το σχολείο που είχε τις περισσότερες νίκες και αναδείχθηκε κυπελλούχος είναι το 60ο Δ.Σ. Αθηνών.
     Είχαμε όμως κι εμείς τις επιτυχίες μας. Χρυσό μετάλλιο και κύπελο πήρε ο Γιώργος Γεωργιόπουλος για την Γ΄τάξη, ασημένιο μετάλλιο ο Παναγιώτης Ρεμεδιάκης για τη Β΄τάξη και επαίνους η Νεφέλη Καρτελιά και ο Διονύσης Ντούκα.
     Όλα τα παιδιά όμως βγήκαν κερδισμένα καθώς είχαν τη χαρά της συμμετοχής, πέρασαν ευχάριστα παίζοντας και γνωρίζοντας καινούριους φίλους και ... κεράστηκαν από ένα παγωτό και χυμό από το σύλλογο.
     Πρέπει επίσης να επισημάνουμε την άψογη διοργάνωση του αγώνα από τον σύλλογο γονέων του 60ου δημοτικού σχολείου.  Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια.  
     Ευχόμαστε από την πλευρά μας, ως σύλλογος γονέων, να συμμετέχουν όλο και περισσότερα παιδιά από το σχολείο μας σε παρόμοιους διαγωνισμούς.

     Από το Δ.Σ.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου