Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αγαπητοί γονείς τελειώνοντας η περίοδος της καλοκαιρινής χαλαρότητας επιστρέφουμε και εμείς κοντά σας.Ευχόμαστε λοιπόν καλη σχολική χρονιά και καλό φθινόπωρο.Είναι αλήθεια πως ξεκινάμε κάπως περίεργα το σχολείο αφού ξέρουμε όλοι μας πως τα βιβλία στα σχολεία αρχικά δεν θα υπάρχουν.Αυτό σίγουρα είναι δύσκολο για τα παιδιά μας διότι το βιβλίο είναι ένα μέσο που βοηθάει στη καλύτερη συγκέντρωση του μαθητή .Ακόμα πιο δύσκολο γίνεται για τα παιδιά των δύο πρώτων τάξεων καθώς αυτά δεν  έχουν ακόμα αντιληφθεί τι σημαίνει σχολείο ,μελέτη και χρήση των βιβλίων.Ωστόσο για μια ακόμα φορά με την ηρωική πραγματικά φιλοτιμία των δασκάλων ελπίζουμε ότι όλα θα ξεπεραστούν ευκολότερα.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι από φέτος το σχολείο μας έχει νέο διευθυντή και σε πρώτη επαφή που είχαμε μαζί του διαπιστώσαμε ότι έχει ήδη κάνει ενέργειες σχετικά με τα κτηριακά προβλήματα που έχει το σχολείο μας.
Αυτό από εμας εκτιμήθηκε θετικά και θα θέλαμε να του ευχηθούμε και από αυτό εδώ τον ιστότοπο καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει.Εμείς σαν Σύλλογος θα βρεθούμε δίπλα του σε ό,τι μας χρειαστεί.

Αυτό που θέλουμε να σας ενημερώσουμε είναι ότι θα θέλαμε να είστε δίπλα μας και αυτή τη χρονιά.Ναι!γύρω μας  όλα μοιάζουν θολά και σκούρα αλλά είναι ανάγκη να αισιοδοξούμε και να πιστεύουμε ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.
Μέσα από το  μπλογκ μας θα είμαστε  δίπλα σας να σας ενημερώνουμε και να σας προσφέρουμε  ό,τι λύσεις βρίσκουμε  μέσα από το διαδίκτυο σχετικά με τα παιδιά μας...

Ευχαριστούμε ....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου