Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

"ΤΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ" Ή ΑΛΛΙΩΣ... ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ



Σάββατο μεσημέρι και πριν καλά καλά τελειώσει η προπόνηση ποδοσφαίρου οι μαθητές του σχολείου μας μαζί με τους γονείς τους γέμισαν την αυλή. Μαζί τους έφτασαν και οι πρόσκοποι του 37ου Συστήματος Προσκόπων Κολωνού και άρχισαν να ετοιμάζουν το χώρο για τα παιχνίδια. 








Κάθε γωνιά σηματοδοτείται με ταμπέλες που αναγράφουν το είδος του παιχνιδιού, το ιδανικό που αντιπροσωπεύει (φιλία,συνεργασία) ή το νόημα που περιέχει (κέφι) και το συστατικό που κερδίζει η ομάδα (κανέλα, μοσχοκάρυδο κα).


Τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες φορώντας χρωματιστά αυτάκια ξωτικών και πέρασαν δυο ώρες γεμάτες παιχνίδι κάτω από το χειμωνιάτικο ήλιο, τρέχοντας από γωνιά σε γωνιά με την καθοδήγηση των προσκόπων-αρχηγών των ομάδων τους και διασκεδάζοντας περνώντας δοκιμασίες και γεμίζοντας τα σακουλάκια τους με συστατικά για το μαγικό ελιξίριο. Γέλια, φωνές, και χριστουγεννιάτικα τραγούδια γέμισαν το σχολείο και χάρισαν σε εμάς  τους γονείς χαμόγελα και αναμνήσεις ίσως, καθώς ο κύκλος των παιχνιδιών έκλεισε με ένα παιχνίδι ανάμεσα σε παιδιά και γονείς, τη διελκυστίνδα . Φυσικά κέρδισαν τα πολύ δυνατά παιδιά μας. 


Το ξωτικό των Χριστουγέννων ήρθε, ετοίμασε το μαγικό ελιξίριο για να κεράσει όλα τα παιδιά και να βγάλει μαζί τους αναμνηστικές φωτογραφίες. 
Όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι και χαρούμενοι και πολλοί γονείς μας ρωτούσαν πότε θα το οργανώσουμε ξανά. Προς το παρόν περιμένουμε όλους τους γονείς και όλα τα παιδάκια στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου. Μετά το υπέροχο μεσημέρι να απολαύσουμε και ένα υπέροχο απόγευμα γεμάτο θέατρο, μαγικά κόλπα και γλυκά.
Ευχαριστούμε του προσκόπους του 37ου Συστήματος Κολωνού, τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας που παρευρέθησαν και πάνω απ΄ όλους τα παιδιά του σχολείου μας για το κέφι και τη ζωντάνια τους.
Ραντεβού και πάλι στο σχολείο μας την Τετάρτη 18/12 στις 5 το απόγευμα.

















2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16.12.13

    Ναι μια βλαχάκι ήταν και μίση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21.12.13

    Το 37ο σύστημα Κολωνού παλιότερα έκανε ποιο εντυπωσιακά πράγματα. στο 58 δημοτικό . Τώρα έχετε και λίγα παιδία στους Προσκόπους . Για να δει η ηγεσία του Κολωνού ποιούς κάνει αρχηγούς .
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή